VIKING

Scandinavisch slapen zoals u nog nooit heeft ervaren

Een VIKING bed kies je met je ogen dicht...

  • Viking is al 3 jaar op rij de beste boxspring leverancier van Zweden.
  • Ervaar ultiem Scandinavisch slaapcomfort door geen verlijming van de lagen en met veren over volledige breedte van de box dus je kan lekker in midden van het bed liggen!
  • Door keuze uit verschillende matrassen die de ondersteuning biedt die bij jouw postuur past en het toepassen van een topper die past bij het conform wat jij het lekkerste vindt stel je bij Viking een boxspring samen middel van verschillende soorten Door Verschillende toppers mogelijk
  • Met de verschillende Hoofdborden en luxueze stoffen maak je elke Viking boxspring passend bij jou stijl.

Waarom Morgana?Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen. 
Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. Daarnaast wordt het slaapsysteem uiteraard gratis beDe ervaringen van onze bestaande klanten vertellen meer dan welke uitleg ook. Klik hier om algemene reviews te lezen over Morgana Veenendaal.